Skip to main content

Werken bij PS-Survey Groep.

Ben je op zoek naar een uitdagende job?

Alles draait bij ons om de juiste attitude.

Een attitude om jezelf continu te verbeteren, om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en om onze technologieën en methodes steeds verder te verbeteren.
Innovatie staat centraal

Kan je een volledige grindgroeve in kaart brengen met een drone? Wij zijn gedreven door innovatie en daarom behoren onze technieken en apparatuur inmiddels tot de absolute top. Stap mee in ons verhaal van vernieuwing en verbetering!

Klaar voor de uitdaging

Werken bij PS-Survey is geen 9 to 5 job. Je krijgt heel wat individuele vrijheid, maar dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Iedereen in ons team is immers een rechtstreeks aanspreekpunt van onze klanten.

Voortdurend blijven leren

Omdat PS-Survey een zeer gespecialiseerd werkdomein heeft, is het belangrijk dat je openstaat om continu bij te leren. Jouw goesting en openheid om snel bij te leren is daarom belangrijker dan jouw opleidingsniveau of ervaring.

Ontmoet Lize en Thomas

twee enthousiaste teamleden die na hun stage bij PS Survey Groep meteen de kans kregen om hun carrière te lanceren. Laat je inspireren door hun verhaal en ontdek hoe ook jij deel kunt uitmaken van een team dat niet alleen groeit, maar ook gedijt in een aangename en stimulerende werkomgeving.

Vond je niet meteen de job waar je naar zocht en ben je toch overtuigd van ons bedrijf?

Aarzel dan niet en stuur je CV spontaan naar hr@pssurvey.be