Skip to main content

Wij zijn PS-Survey groep

PS-Survey beschikt over zowel ervaren vakspecialisten als jonge, dynamische krachten. Benieuwd naar de mensen achter PS-Survey groep? Ontmoet ons hier!

Zaakvoerder PS-Survey

Peter Strigencz

Reeds meer dan 20 jaar actief met innovatieve meettechnieken.

Ik ben mijn carrière meer dan 20 jaar geleden begonnen na mijn studies als industrieel ingenieur bouwkunde optie landmeten. Vanaf het begin was er al de passie voor digitaal meten en tekenen, alsook het bijhorende rekenwerk.

Na de oprichting van PS-Survey in 1999 heb ik me flink kunnen bewijzen in de zeer snel veranderende wereld van de opmetingen. De toepassing van innovatieve meettechnieken is hierbij een rode draad doorheen de jaren.

Veel zelfstudie en bijkomende opleidingen, gecombineerd met veel zwoegen en zweten hebben er voor gezorgd dat het inmeten van terreinen en structuren, zowel boven als onder het wateroppervlak een kolfje is naar mijn hand.

Zaakvoerder Bouwmaatvoering

Geert Claes

Uw maat in de bouw!

Na mijn studies als bouwkundig ingenieur optie landmeten in 2004 ben ik via een spontane sollicitatie aangeworven bij PS-Survey. De eerste 10 jaar heb ik hier mijn expertise en kunde kunnen uitbouwen, verdiepen en bewijzen.

Sinds 2016 ben ik mede-eigenaar van PS-Survey Bouwmaatvoering. In de functie bedrijfsleider stuur ik alles aan wat te maken heeft met inmetingen, maatvoering voor de industriebouw, appartementsbouw, woningbouw, kunstwerken voor wegenbouw.

Mijn slogan is “Uw maat in de bouw” en deze is 2 ledig.
Een opdrachtgever kan pas tevreden zijn als de inmeting en maatvoering correct en voldoende uitgevoerd is. Dit kan enkel gebeuren in nauw overleg. Wij staan niet boven onze opdrachtgever maar begeleiden hen via een losse aanpak naar het gewenste resultaat.

Zaakvoerder Avisum

Vincent Fissette

Hoogvlieger in de innovatieve en moderne landmeetkunde.

Na mijn afstuderen als Geograaf in 2015 had ik al snel door dat werken met drones een van de meest innovatieve, veelbelovende en ondertussen uitdagende domeinen is van de moderne landmeetkunde. In 2016 behaalde ik dan ook als een van de eerste een klasse 1A licentie zowel voor fixed wing als voor rotor toestellen.

Maar binnen de PS-Survey groep waren wij al bezig met drones lang voor er een wetgeving was. En om mijn drone kennis nog verder te verbreden en te verdiepen volgde ik onlangs nog een postgraduaat in Drones business architect aan de PXL.

Mijn werk in onze PS-Survey Group bestaat vooral uit het uitvoeren van opmetingen met drones en ik tracht het persoonlijk contact met onze klanten zo goed mogelijk te onderhouden. Ik hecht veel belang aan kwaliteit maar ook aan een flexibele en persoonlijke dienstverlening.

Zaakvoerder PS-Landmeters

Sander Westhof

Wij verleggen uw grenzen!

In 2019 heb ik als bouwkundig ingenieur optie landmeetkunde mijn studies afgerond. Een jaar eerder had ik al via mijn stage kennis mogen maken met PS-Survey. Door deze zeer leerrijke en positieve ervaring had ik dan ook snel gehoopt om hier mijn werk carrière te mogen beginnen. Twee en een half jaar later ben ik op 1 juli 2021 begonnen als bedrijfsvoerder en mede-eigenaar van PS-Landmeters.

PS-Landmeters richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Zowel voor grensbepalingen, splitsingen, verkavelingen, vergunningen, … kan u dus bij ons terecht!

Landmeter is voor mij de perfecte job. Ik geniet van de ideale combinatie van het meetwerk in de buitenlucht en het tekenwerk achter de computer. Ook komt een landmeter op veel verschillende plaatsen waardoor het voor mij een zeer boeiende en gevarieerde job is.

Office & HR manager

Mireille Heestermans

Planning en organisatie

Zeger Mertens

Landmeter

Nand Abrahams

Landmeter

Joris Elen

Michiel Smeets
Landmeter

Michiel Smeets

Tom Vanderhoven
Landmeter

Tom Vanderhoven

Thomas Gerrits
Landmeter

Thomas Gerrits

Lize Jame
Landmeter

Lize Jame

Joost Donders
Landmeter

Joost Donders

Myriam Tijskens
Tekenaar

Myriam Tijskens

Yolanda Segers
Administratie

Yolanda Segers

Jan Dreesen
Manusje-van-alles

Jan Dreesen